За Здравје | Портал од областа на здравјето


ЗДРАВА ИСХРАНА

Ореви, лешници и бадеми за подолг живот!

 Консумирањето на една рака јаткасти плодови во текот на денот помага во водењето поздрав живот а воедно и го продолжува се вели во

ЉУБОВ И СЕКС

Кога бакнежот е повеќе од бакнеж

 Според новата студија, бакнувањето им помага на луѓето да го најдат потенцијалниот партнер и кога се во врска да го задржат. 

СПОРТ И РЕКРЕАЦИЈА

Со вежбање до поголемо животно задоволство

 Луѓето кои што секојдневно ја зголемуваат својата физичка активност за само неколку минути, чувствуваат поголемо животно задоволство

АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА

Лекување според хороскопските знаци

 Астрологијата отсекогаш била поврзана со здравјето. Луѓето без разлика дали веруваат или не во астрололозите и астролошките

ДОМАШНИ МИЛЕНИЦИ

Дали кучињата можат да распознаваат бои?

 Ако мислите дека одговорот на ова прашање е “не“, тогаш сте во грешка. Модерната наука го одговори ова старо прашање: Кучињата

ЗА ЗДРАВЈЕ NEWSLETTER